ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برنامه ریزی دانشگاه برای استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی در ساخت پروژه های بیمارستانی و درمانگاهی خبر داد.

علی اسکندری در حاشیه نشست ارائه فرصت های سرمایه گذاری دانشگاه در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در راستای قانون بودجه سال ۹۷، و جلب مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه های دولتی، زمینه های سرمایه گذاری در مناطق زیر پوشش دانشگاه شناسایی و به سرمایه گذاران معرفی شد.

وی خاطر نشان کرد: بر این اساس، در یک فراخون عمومی ۹ پروژه بیمارستانی و درمانگاهی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی معرفی شد و شرکت هایی برای همکاری دراین زمینه اعلام آمادگی کرده اند.

مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در نشستی که با حضور رییس دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان، و سرمایه گذاران برگزار شد، ضمن معرفی فرصت های سرمایه گذاری دانشگاه، راهکارها و بیان انتظارات، به سوالات سرمایه گذاران پاسخ داده شد.

اسکندری اظهار امیدواری کرد: مشارکت سرمایه گذاران زمینه توسعه زیر ساخت های درمانی و بهداشتی و در نهایت توسعه خدمات به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) را افزایش دهد.