معرفي مدير بودجه

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیریت بودجه دانشگاه یکی از مدیریت های زیرمجموعه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بوده که وظیفه آن تهیه برنامه مالی دانشگاه برای یک سال مالی است که این برنامه شامل پیش بینی درآمدها و سایر منابع تأمین اعتبار و برآورد هزینه ها و سایر مخارج برای دستیابی به اهداف دانشگاه می باشد.

مدیریت برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد

نام و نام خانوادگی: کاظم رحیمی

مدرک تحصیلی: دکترای حسابداری

پست الکترونیک:              Rahimyk1@mums.ac.ir

تلفن مستقیم محل کار: 051-38797257-38797255

تلفن همراه 09155092432

فکس:38797256-051

شرح وظایف

• تهیه و تکمیل فرمهای تنظیم بودجه هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای با نظارت مقام مافوق.
  • بررسی و نظارت بر تهیه و تنظیم و مبادله موافقتنامه بودجه هزینه ای و تملک دارائی های سرمایه ای (پیشنهادی و مصوب و متمم) بر اساس سیاست ها و ضوابط بودجه کل کشور و هیأت امنای دانشگاه).
  • بررسی و نظارت بر تهیه و تنظیم و ابلاغ بودجه مصوب و تخصیص دریافتی به واحدهای مربوطه.
  • نظارت بر اجرای صحیح مقررات بودجه و ارائه راهکارها و راهنمایی های لازم و مراقبت در مصرف بهینه اعتبارات.
  • بررسی اعتبارات درخواستی واحدها و اخذ توضیحات لازم از کارشناسان و مسئولین امور در مورد بودجه پیشنهادی.
  • بررسی و نظارت بر نگهداری حساب اعتبارات فصول مختلف بودجه و تهیه جداول مقایسه ای بودجه سالهای قبل.
  • تهیه نمودارها و آمارهای مورد نیاز و تجزیه و تحلیل آنها در راستای اهداف دانشگاه.
  • اظهارنظر در مورد پیشنهاد واحدها برای استخدام از نظر مالی.
  • بررسی برنامه و طرح های پیشنهادی واحدهای تابعه و تطبیق آن با برنامه های کلان دانشگاه جهت تهیه و تنظیم بودجه سالانه واحدها
  • اظهار نظر در مورد قوانین و آئین نامه ها و مقررات مربوطه.
  • نظارت بر حسن اجرای کار واحد بودجه و پرسنل مربوطه و برنامه ریزی.
  • شرکت در کمیسیون های مختلف مربوط به بودجه و طرح های عمرانی و برنامه ریزی به منظور بررسی اعتبارات درخواستی واحدها و دفاع از آن در مراجع ذیصلاح.
  • پیش بینی درآمدها و برآورد هزینه فعالیت ها و طرح ها و برنامه ها بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط پرسنل واحد.
  • تهیه گزارشات لازم.

« رزومه اجرایی »

• مسئول حسابداری تعهدی دانشگاه
  • رئیس اداره حسابداری کالا، اموار و خدمات